tiistai 8. marraskuuta 2011

Kuningatartorttu

 POHJA:
n.200g Digestive keksejä
n.150-200g Leivontavoita

TÄYTE:
2dl Kuohukermaa
2prk Valio Maustetut rahkaa (Kuningatar)

KORISTELU:
Dr. Oetker:in Princess Lillifee-koristekuvio purkista, sydämen muotoisia nonparelleja ja vaaleanpunaisia ''läpinäkyviä'' nonparelleja.

-Sulata voita HIEMAN, sillä tavalla että se hieman pehmenee. Murskaa keksit pieneksi murskaksi ja sekoita keksit ja voi yhteen.
- Ota vuoka (mieluiten irtopohja-vuoka) ja laita pohjalle leivinpaperi. Aseta voi-keksi seos vuoan pohjalle ja painele reunoja myöden.
-Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää rahkat sekaan, sekoita hyvin. kaada seos pohjan päälle ja tasoittele nätiksi.
- Koristele pinta nonparelleilla tai marjoilla, makusi mukaan! :)

Itse tykkäsin kyseisestä kuningatartortusta hyvinkin paljon, koska tossa rahkassa oli pieniä marjojen palasia seassa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti