keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Vanilja-Sitruunatorttu



Nyt ei tältä tytöltä oikein onnistunut toi keksipohja onnistunut. Kun laitto vähemmän rasvaa kun ennen. :/ Mutta josko sitä koittais taas ens kerralla tehä erilailla ton pohjan..


POHJA:
n.200g Digestive keksejä
n.100-150g Leivontavoita

TÄYTE:
2dl Kuohukermaa
1prk Valio Maustetut rahkaa (sitruuna)
1prk Valio Maustetut rahkaa (vanilja)

KORISTELU:
Dr. Oetker:in Princess Lillifee-koristekuvio purkista, pitkulaisia nonparelleja ja vaaleanpunaisia ''läpinäkyviä'' nonparelleja.

-Sulata voita HIEMAN, sillä tavalla että se hieman pehmenee. Murskaa keksit pieneksi murskaksi ja sekoita keksit ja voi yhteen.
- Ota vuoka (mieluiten irtopohja-vuoka) ja laita pohjalle leivinpaperi. Aseta voi-keksi seos vuoan pohjalle ja painele reunoja myöden.
-Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää rahkat sekaan, sekoita hyvin. kaada seos pohjan päälle ja tasoittele nätiksi.
- Koristele pinta nonparelleilla tai jos tahdot niin raasta vaikka hieman sitruunankuorta päälle. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti