keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Tomaatti-metukkakupit

Tämmösiä tuli yks ilta värkkäiltyä kaikista jämistä mitä pyöri jääkaapissa,  kun ei muutakaan tekemistä ollut.  :) Jotain ne ehkä jäi kaipaamaan, mutta en oo vielä keksinyt että mitä. :D
Tomaatti-metukkakuppeja tein 4 kpl, eli ohjeen aineet jaetaan 4 osaan. :)

12viipaletta Meetvurstia
12kpl Kirsikkatomaatteja
1pieni prk Tomaattipyrettä
n.4rkl Ruokakermaa
Aurajuustoa maun mukaan
4viipaletta cheddar-juustoa

Suikaloi meetvursti ja halkaise kirsikkatomaatit. Sekoita 4 pienessä uunikipossa ruokakerma ja tomaattipyre. Sekoita sekaan meetvurstit, kirsikkatomaatit ja aurajuusto. Paloittele cheddar-juusto päälle ja n. 150-175 asteiseen uuniin. Kupit on valmiit sitten kun juusto on sulanut ja saanut pikkasen väriä pintaan.
JA suosittelen antaa jäähtyä hetken ennen kun lappaa suuhun, itellä meinaan oli niin kova kiire maistaa että suuhan siinä palo. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti