keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Omena-kanelirahkatorttu

Tähän ohjeeseen liivate ei varmaan olis ollut pahitteeksi, mutta enpä laittanut kun olin laiska, pysy se koossa ilman liivatettakin! :D

Pohja:
200g Digestive keksejä
100g voita

Täyte:
2dl Kuohukermaa
2prk Rainbow Omena-kanelirahkaa

Koristelu:
Jauhettua kanelia

-Sulata voita hieman, sillä tavalla että se vähän pehmenee. Murskaa keksit pieneksi murskaksi ja sekoita keksit ja voi yhteen.
- Ota vuoka (mieluiten irtopohja-vuoka) ja laita pohjalle leivinpaperi. Aseta voi-keksi seos vuoan pohjalle ja painele reunoja myöden.
-Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää rahkat sekaan, sekoita hyvin. kaada seos pohjan päälle ja tasoittele nätiksi.
- Sirottele kanelia tortun päälle ja laita hetkeksi jääkaappiin vetäytymään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti