6 Annosta
400g Sika-nautajauhelihaa
n. 15cm Pala purjoa
1tlk(390g) Yrtti-tomaattimurskaa
7dl Vettä
1tl Suolaa
1tl Oreganoa
1tl Basilikaa
300g(n.8dl) Spiraalipastaa
1ps(150g) Emmental-mozzarellajuustoraastetta
- Ruskista jauheliha paistokasarissa. Lisää halkaistu, huuhdeltu ja viipaloitu purjo, mutta jätä sen vihreää osaa koristeeksi. Kaada joukkoon tomaattimurska.
- Mittaa vesi, huuhtele tölkki ja kaada neste kasariin. Mausta suolalla, oreganolla ja basilikalla.
- Sekoita jauhelihaseoksen joukkoon pasta. Anna kiehua kannen alla 5 minuuttia. Kaada seos voideltuun vuokaan kahdessa erässä. Ripottele väliin puolet juustoraasteesta. Loppu juustoraaste tulee pinnalle. Levitä päälle vielä purjo viipaleita koristeeksi.
- Paista 200 asteessa uunin alimalla tasolla noin 30 minuuttia. Anna laatikon vetäytyä hetki ennen tarjoamista. Tarjoa lisäksi vihreää salaattia ja leipää.
Ohje: K Ruoka Pirkka 49/30.11.2009 -lehti
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti