sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Heikin Helppo Makaronilaatikko

6 Annosta

400g Sika-nautajauhelihaa
n. 15cm Pala purjoa
1tlk(390g) Yrtti-tomaattimurskaa
7dl Vettä
1tl Suolaa
1tl Oreganoa
1tl Basilikaa
300g(n.8dl) Spiraalipastaa
1ps(150g) Emmental-mozzarellajuustoraastetta

  1. Ruskista jauheliha paistokasarissa. Lisää halkaistu, huuhdeltu ja viipaloitu purjo, mutta jätä sen vihreää osaa koristeeksi. Kaada joukkoon tomaattimurska.
  2. Mittaa vesi, huuhtele tölkki ja kaada neste kasariin. Mausta suolalla, oreganolla ja basilikalla.
  3. Sekoita jauhelihaseoksen joukkoon pasta. Anna kiehua kannen alla 5 minuuttia. Kaada seos voideltuun vuokaan kahdessa erässä. Ripottele väliin puolet juustoraasteesta. Loppu juustoraaste tulee pinnalle. Levitä päälle vielä purjo viipaleita koristeeksi.
  4. Paista 200 asteessa uunin alimalla tasolla noin 30 minuuttia. Anna laatikon vetäytyä hetki ennen tarjoamista. Tarjoa lisäksi vihreää salaattia ja leipää.
Ohje: K Ruoka Pirkka 49/30.11.2009 -lehti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti