keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Värikäs Pitsapannari

Pitsapannari just uuniin laitettuna.
Juuri uunista tullut, herkkuaaaa !<3
Lähikuvaa.



Pannari:  (Tee esim. tuplana pannari jos teet pellille. Alla oleva ohje on piirakkavuokaan)
2dl Kevyt maitoa
1 Kananmuna
3/4dl Vehnäjauhoja
½dl Ohra- tai ruisjauhoja
1rkl Öljyä
1/4tl Suolaa

Täyte:
1pss Eldorado Wok-vihanneksia
1pss Savukinkkusuikaleita
1 Iso sipuli
n. 1pss Emmental-mozzarella juustoraastetta


1. Vatkaa maidon joukkoon muna, vehnä- ja ohra- tai ruisjauhot, öljy ja suola. Taikina saa turvota noin 15. min. Sulata wok vihanneksat.

2. Kuori ja viipaloi sipuli. Kaada taikina vuokaan/pellille. (Omani tein siis pellille). ja paista 225 asteessa alimmalla tasolla n.    15minuuttia.

3. Levitä pohjalle kinkkusuikaleet, sulatetut wok vihannekset, sipuli renkaita ja juustoraaste. (Halutessa myös oreganoa). Jatka paistamista keskitasolla n. 10 minuuttia. Anna tasaantua hetki ennen tarjoilua.

Ohje; Pannarin ohje Ruoka Pirkka Joulukuu 2010 -lehdestä, täytteet omasta päästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti