maanantai 28. heinäkuuta 2014

Fetajuustollakuorrutettu Uunilohi

Asettelu taas hukassa ja lohi on kuvassa vielä paistovuuassa.. :/
Mutta hyvää se silti oli vaikka asettelua en tehnytkään kuvaa varten ! :)

4 annosta

n. 700g Lohifileetä
Ripaus  Suolaa ja rouhittua valkopippuria
100g Fetajuustoa

Koristeeksi: 
Tuoretta tilliä

  1. Poista lohipaloista ruodot.
  2. Leikkaa lohiannospaloiksi ja nosta kevyesti öljyttyyn uunivuokaan.
  3. Mausta kevyesti suolalla ja rouhitulla valkopippurilla.
  4. Murusta fetajuusto ja levitä lohipalojen päälle.
  5. Kypsennä 225-asteisen uunin keskitasolla n. 20minuuttia.
  6. Koristele lohipalat tillillä. (Meillä ei ollut tilliä)
Ohje: Yhteishyvä Ruoka 4.12


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti