Asettelu taas hukassa ja lohi on kuvassa vielä paistovuuassa.. :/
Mutta hyvää se silti oli vaikka asettelua en tehnytkään kuvaa varten ! :)
4 annosta
n. 700g Lohifileetä
Ripaus Suolaa ja rouhittua valkopippuria
100g Fetajuustoa
Koristeeksi:
Tuoretta tilliä
- Poista lohipaloista ruodot.
- Leikkaa lohiannospaloiksi ja nosta kevyesti öljyttyyn uunivuokaan.
- Mausta kevyesti suolalla ja rouhitulla valkopippurilla.
- Murusta fetajuusto ja levitä lohipalojen päälle.
- Kypsennä 225-asteisen uunin keskitasolla n. 20minuuttia.
- Koristele lohipalat tillillä. (Meillä ei ollut tilliä)
Ohje: Yhteishyvä Ruoka 4.12
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti