maanantai 22. lokakuuta 2012

Quiche Lorraine (Ranskalainen kinkkupiirakka)



Pohja: 150g Flora Leivontaa                 Täyte: 150g Savukinkkusuikaleita
      3dl Vehnäjauhoja                            ½ Paprika
      2rkl Kylmää vettä                           3 Kananmunaa
                                                  2,5dl Flora Ruokaa
                                                  2dl Juustoraastetta
                                                  1/4tl Valkopippuria

Sekoita keskenään pehmeä margariini ja jauhot, Lisää vesi ja sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi. Laita taikina kylmään 15min. Valmista sillä aikaa täyte.
Kuutioi huuhdeltu paprika. Vatkaa kananmunan rakenne rikki ja sekoita joukkoon ruokakerma, juustoraaste ja pippuri. Painele taikina voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille(halkaisija26cm) ja pistele haarukalla.
Levitä taikinan päälle kinkku ja paprikakuutiot. Kaada päälle munaseos. Paista 225asteessa, n.35min. Tarjoa piirakka raikkaan salaatin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti