perjantai 25. lokakuuta 2013

Juustoiset Kanapeet

Opetin pikkusiskoakin tekemään kanapeitä :)

n. 30 kpl

1 (600g) Lehtitaikinalevy
1 Kananmuna
150g Emmental juustoraastetta
2tl Paprikajauhetta

Kauli sulanut taikina n 25 x 45cm kokoiseksi levyksi. Riko munan rakenne ja sivele taikinalevy kananmunalla. Ripottele päälle juustoraaste ja paprikajauhe.
Kääri molemmista päistä tiukalle rullalle siten, että rullat kohtaavat levyn keskikohdassa.
Leikkaa rulla n. 30 osaan ja nosta kiekot leikkauspinta ylöspäin leivinpaperoidulle pellille.
Sivele pinnat kananmunalla. Paista 225- asteisessa uunissa 12-14 min.
Tarjoile tuoreina.

Vinkki: Kanapeet voi pakastaa. Lämmitä ennen tarjoilua foliolla peitettynä 150-asteisessa uunissa n. 5min.

Ohje: Yhteishyvä Ruokamaailma 5.10 -lehti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti