perjantai 25. lokakuuta 2013

Texmex-Lasagne

n. 6 annosta.

Lasagnelevyjä

Jauhelihakastike:
400g Jauhelihaa
1rkl Öljyä
1 Sipuli
2 Valkosipulinkynttä
3rkl Taco-mausteseosta
1prk(500g) Tomaattimurskaa
1dl Vettä
1dl Salsakastiketta
1tl Oreganoa

Juustokastike:
4dl Maitoa
1prk(200g) Ranskankermaa
1ps(150g) Juustoraastetta

Ruskista jauheliha öljyssä pannulla. Lisää kuoritut ja hienonnetut sipuli ja valkosipulinkynnet.
Sekoita joukkoon mausteseos ja tomaattimurska, vesi, salsakastike sekä oregano. Hauduta n. 10min.
Kuumenna pinnoitetussa kasarissa maito, ranskankerma ja 2/3 juustoraasteesta.
Levitä voidellun uunivuoan pohjalle ensin jauhelihakastiketta, sitten juustokastiketta ja päälle kolme lasagnelevyä.
Toista näin vielä kaksi kertaa. Lusikoi päälimmäiseksi jauheliha- ja juustokastiketta. Levitä päälle loppu juustoraaste.
Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla n. 40 min.

Ohje: Yhteishyvä Ruoka, Helmikuu 2013 -lehti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti