6 annosta
1pkt (500g) Nakkeja
1rkl Öljyä
n. 1,2 L Vettä
2 Lihaliemikuutiota
1ps(450g) Isoja pakaste keittojuureksia (Meillä oli normaaleita keittojuureksia)
3rkl Tomaattisosetta
1½dl Ruispastaa tai tummaa makaronia
1tl Basilikaa tai oreganoa
Ripaus mustapippuria
Pilko nakit ja ruskista ne kevyesti öljyssä, kattilassa. Nosta nakit syrjään.
Lisää kattilaan vesi, lihaliemikuutiot, keittojuurekset, tomaattisose ja pasta. Anna keiton kiehua noin 7 minuuttia.
Lisää joukkoon nakit ja mausteet.Anna keiton kiehahtaa. Tarjoile keitto ruisleivän kanssa.
Ohje: Yhteishyvä Ruoka 4.12 -lehti
Ohje: Yhteishyvä Ruoka 4.12 -lehti
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti