perjantai 25. lokakuuta 2013

Jauhelihapihvit & Makaronia

n. 8 annosta.
alle 15 min.

800g Sika-nautajauhelihaa
1tlk(2½dl) Crème Bonjour Cuisinea, Välimeren yrtit
1ps(52g) Knorr Ranskalaista sipulikeittoa
½dl Korppujauhoja
2 Kananmunaa

Paistamiseen:
Flora Kulta kasviöljyvalmistetta

  1. Sekoita Crème Bonjour Cuisine, sipulikeittoainekset ja korppujauhot kulhossa. Lisää jauheliha ja munat. Sekoita mureketaikina tasaiseksi.
  2. Muotoile taikinasta 16 pihviä. Paista ne pannulla rasvassa tai grillaa ne kypsiksi.
  3. Tarjoile lisäksi esim. täytettyjä herkkusieniä, perunoita ja salaattia. Tai niinkun me, Tummaa makaronia, kurkkua, tomaattia ja keltaista ja punaista paprikaa.
Ohje: K Ruoka Pirkka Toukokuu 2012 -lehti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti