perjantai 21. joulukuuta 2012

Porkkanalaatikko



1kg Porkkanaa
n. 5dl Vettä
1tl Suolaa
1½dl Puuroriisiä
4dl Vettä
3dl Maitoa
1 Kananmuna
½tl Suolaa
½dl Siirappia
1/8tl Valkopippuria
½dl Korppujauhoja

Kuori ja paloittele porkkanat.
Keitä kypsiksi suolalla maustetussa vedessä.
Mittaa toiseen kattilaan 4dl vettä ja keitä riisit kypsiksi.
Soseuta porkkanat esim. monitoimikoneessa.
Sekoita soseen joukkoon maito, kananmuna ja mausteet.
Lisää riisit ja sekoita seos tasaiseksi.
Kaada seos voideltuun uunivuokaan, ripottele pinnalle korppujauhoja, kuvioi pinta lusikalla.
Paista 175 asteessa n. 2 tuntia.

Ohje: Yhteishyvä Ruoka -lehti 12/06

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti