keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Juusto- Jauhelihakastike & Tomaatti-chili spiraalipastaa

Raejuustolla voit edullisesti jatkaa jauhelihakastiketta ja saada siihen samalla miellyttävän, hapahkon maun.
Tarjoa kastiketta vaihteeksi keitetyn riisin tai pienten kuviomakaronien kanssa. Raakaraaste sopii silloin hyvin lisäkkeeksi.

                                       Valmistusaika: n. 20 min.

250g Jauhelihaa
250g Raejuustoa
1 Iso sipuli
20g Voita t. margariinia
2 Tomaattia viipaleita t. 2rkl Tomaattisosetta
1rkl Vehnäjauhoja
2dl Vettä t. lihalientä
2tl Worcestershirekastiketta
1tl Salviaa
1tl Suolaa
½tl Pippuria

  1. Kuori ja hienonna sipuli. Kiehauta se pannussa rasvassa.
  2. Lisää pannuun jauheliha, ja kun se on kevyesti ruskistunut, myös raejuusto. Hämmennä haarukalla, kunnes ne ovat sekoittineet hyvin toisiinsa.
  3. Lisää tomaattiviipaleet tai -sose.
  4. Suurusta lihaseos veteen sekoitetuilla jauhoilla. Lisää mausteet ja keitä kastiketta n. 10 min.
Ohje: Kotikokki ruokaohjekerho -lappuset:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti