Raejuustolla voit edullisesti jatkaa jauhelihakastiketta ja saada siihen samalla miellyttävän, hapahkon maun.
Tarjoa kastiketta vaihteeksi keitetyn riisin tai pienten kuviomakaronien kanssa. Raakaraaste sopii silloin hyvin lisäkkeeksi.
Valmistusaika: n. 20 min.
250g Jauhelihaa
250g Raejuustoa
1 Iso sipuli
20g Voita t. margariinia
2 Tomaattia viipaleita t. 2rkl Tomaattisosetta
1rkl Vehnäjauhoja
2dl Vettä t. lihalientä
2tl Worcestershirekastiketta
1tl Salviaa
1tl Suolaa
½tl Pippuria
- Kuori ja hienonna sipuli. Kiehauta se pannussa rasvassa.
- Lisää pannuun jauheliha, ja kun se on kevyesti ruskistunut, myös raejuusto. Hämmennä haarukalla, kunnes ne ovat sekoittineet hyvin toisiinsa.
- Lisää tomaattiviipaleet tai -sose.
- Suurusta lihaseos veteen sekoitetuilla jauhoilla. Lisää mausteet ja keitä kastiketta n. 10 min.
Ohje: Kotikokki ruokaohjekerho -lappuset:)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti