perjantai 7. kesäkuuta 2013

Kebableipä

                                           4 annosta

4 Halkaistua ruisleipää
2rkl Voileipämargariinia
4 Salaatinlehteä
2 Tomaattia

KEBABMUNAKKAAT:
n. 100g Pakaste kebablihaa
2 Kananmunaa
2rkl Maitoa
Ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria


  1. Valmista munakkaat. Jaa puolisulaneet kebablihat kuumalle pikkulettupannulle. Paahda, kunnes lihat saavat hieman väriä.
  2. Sekoita kulhossa munat, maito ja mausteet. Jaa seos lihojen päälle. Pienennä lämpöä ja anna munakkaiden hyytyä. Jäähdytä.
  3. Voitele leivät ja täytä salaatilla, munakkaalla ja viipaloidulla tomaatilla.

Meillä ikävästi on munakkaat kokkeliversiona kun kaikki paistinpannut niin huonoja, eikä uusia olla saatu ostettua. Ja pikkulettupannun sijainnista ei tällä hetkellä ole tietoakaan.. :/ Mutta, maistui ne leivät tuommoisenakin versiona hyvältä, tai tuolle puoliskolle ainakin maistui useampikin kun yksi leipä.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti