torstai 21. marraskuuta 2013

Makkarakastike ja muusi

Kuva on jostain syystä jäänyt ottamatta, mutta halusin silti tän ohjeen jakaa teidän kanssa, koska se oli hyvää. :)

Valmistusaika: alle 30min
n. 5 annosta

1 pkt (580g) HK Sininen -lenkkimakkaraa
2(200g) Sipulia
2 rkl Juoksevaa margariinia
3 rkl Vehnäjauhoja
5 dl Vettä
1tlk (2½dl) Valio Kippari ruokakermaa
1 rkl Turun sinappia
1 rkl Tomaattipyrettä
Ripaus mustapippuria
Persiljaa

  1. Suikaloi kuorittu makkara. Hienonna sipulit. Ruskista makkarat ja sipulit kevyesti rasvassa. Ripottele pinnalle jauhot. Siirrä pannu kuumalta levyltä ja sekoita joukkoon vesi. Siirrä pannu takaisin levylle, kaada joukkoon ruokakerma ja mausta kastike. Keitä kastiketta 5-10 minuuttia.
  2. Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa.
Tarjoa lisäksi perunasosetta ja salaattia.

Ohje: K Ruoka Pirkka Syyskuu 2010 -lehti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti