Kuvanlaatu ei ole paras mahdollinen, eikä leivosten asettelu onnistunut mitenkään päin, joten kuva ei ole muutenkaan hieno.. :/
Valmistusaika: alle 30 min.
n. 25 palaa
½pkt (à400g) Murotaikinaa (pakaste)
Kuorrutus:
1tlk (2dl) Vispikermaa
3/4dl Fariinisokeria
1dl Siirappia (Vaaleaa tai tummaa)
3rkl Kaakaojauhetta (tummaa)
1tl Murukahvia
1tl Voita
Koristeeksi:
Nonparelleja, kookoshiutaleita tai mantelilastuja
- Voitele 20x25cm kokoinen uunivuoka tai leikkaa vuoan pohjalle leivinpaperi. Kauli sulanut murotaikinalevy vuokaan sopivaksi, pistele haarukalla ja paista 175 asteessa noin 20 minuuttia.
- Mittaa kaikki kuorrutusaineet, voi nokaretta lukuun ottamatta pinnoitettuun laakeaan kattilaan. Keitä seosta miedolla lämmöllä ilman kantta noin 15 minuuttia, kunnes kinuski sakenee. Lisää lopuksi voi.
- Kaada suklaakinuski kypsän pohjalevyn päälle vuokaan, ripottele pintaan koristeita ja siirrä vuoka jäähtymään. Leikkaa kylmänä pieniksi leivospaloiksi.
Vinkki: Kinuskin keittoaika riippuu kerman tuoreudesta. Aivan tuore kerma vaatii pidemmän keittoajan kuin lähellä parasta ennen -päiväystä oleva.
Ohje: K Ruoka Pirkka Syyskuu 2010 -lehti
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti