8kpl hodareita. |
Kepakot
400g Jauhelihaa
1 Kananmuna
2tl Pihvimaustetta
Ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
8 Viipaletta kylmäsavukinkku (Meillä oli jotain broilerileikkeletä sekin sopi hyvin!)
Lisäksi
esim. kurkkurelissiä, tomaattikastiketta, sinappia. (Meillä oli Ketsuppi, Kurkkusalaatti, Aioli ja Sinappi).
Sekoita jauheliha, kananmuna ja mausteet. Muotoile massasta kahdeksan tankoa ja kääri ne kinkkuviipaleisiin leivinpaperoidulle uunipellille. Kypsennä 225-asteisessa uunissa 12-15 minuuttia. Paahda avatut sämpylät ja täytä jauhelihatangoilla ja maustekastikkeilla.
Ohje: Yhteishyvä Ruoka Helmikuu 2013-lehti
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti