En muista 100% varmuudella, oliko ohje tämä kyseinen tähän kiisseliin, mutta tälläkin pystyy hyvin tekemään !:)
n. ½dl Vettä
½ dl Sokeria
n.200g Mansikoita( itse tein pakaste mansikoista)
Suurus:
2rkl Perunajauhoja
½dl Vettä
- Laita mansikat sokerilla maustettuun veteen ja keitä, kunnes ne pehmenevät ja niistä irtoaa mehua jonkun verran.
- Sekoita perunajauhot ½dl:aan vettä. Nosta kattila pois liedeltä ja lisää suurus yhtäjaksoisesti kaataen ja koko ajan hämmentäen puukauhalla tai puuhaarukalla.
- Laita kattila takaisin liedelle ja anna kiehahtaa. Sekoita mahdollisimman vähän.
- Kaada kiisseli matalaan tarjoiluastiaan. Ripottele vähän sokeria päällä. (Muorin mukaan ainakin, kiisselin pinnalle laitettu sokeri estää, että kiisselin pintaan ei tule kalvoa).
(Laita nätisti tarjolle: Annostele jälkiruoka kulhoihin, pursota kermavaahtoa päälle ja ripottele lopuksi hieman nonparelleja päälle).
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti