perjantai 19. huhtikuuta 2013

Mansikkakiisseli


En muista 100% varmuudella, oliko ohje tämä kyseinen tähän kiisseliin, mutta tälläkin pystyy hyvin tekemään !:)


n. ½dl Vettä
½ dl Sokeria
n.200g Mansikoita( itse tein pakaste mansikoista)

Suurus:
2rkl Perunajauhoja
½dl Vettä

  1. Laita mansikat sokerilla maustettuun veteen ja keitä, kunnes ne pehmenevät ja niistä irtoaa mehua jonkun verran.
  2. Sekoita perunajauhot ½dl:aan vettä. Nosta kattila pois liedeltä ja lisää suurus yhtäjaksoisesti kaataen ja koko ajan hämmentäen puukauhalla tai puuhaarukalla.
  3. Laita kattila takaisin liedelle ja anna kiehahtaa. Sekoita mahdollisimman vähän.
  4. Kaada kiisseli matalaan tarjoiluastiaan. Ripottele vähän sokeria päällä. (Muorin mukaan ainakin, kiisselin pinnalle laitettu sokeri estää, että kiisselin pintaan ei tule kalvoa).

(Laita nätisti tarjolle: Annostele jälkiruoka kulhoihin, pursota kermavaahtoa päälle ja ripottele lopuksi hieman nonparelleja päälle).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti