keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Mainio Makkarakastike ja perunat

4-5 annosta
Valmistusaika: alle 30 min

½pkt(à580g) HK Sininen lenkkimakkaraa(itse käytin nakkeja kun niitä sattui pakastimessa olemaan).
1 Sipuli
1rkl Öljyä
1rkl Vehnäjauhoja
1tlk(500g) Tomaattimurskaa
3dl Vettä
1dl Hillosipuleita
1rkl Sinappia
n. ½tl Viispippuria
½tl Suolaa
½dl Persiljaa hienonnettuna

Lisäksi: Perunoita


  1. Kuori makkara ja leikkaa kuutioiksi. Ruskista makkarat ja sipulit kevyesti öljyssä. Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska sekä vesi.
  2. Anna kiehua hiljalleen n. 5 minuuttia. Lisää hillosipulit. Mausta sinapilla, pippurilla ja suolalla. Anna hautua vielä pari minuuttia. Tarkista maku. Koristele persiljalla. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai perunasoseen kanssa.

Ohje: Pirkka Ruoka, Tammikuu 2012 -lehti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti