4-5 annosta Valmistusaika: alle 30 min |
1 Sipuli
1rkl Öljyä
1rkl Vehnäjauhoja
1tlk(500g) Tomaattimurskaa
3dl Vettä
1dl Hillosipuleita
1rkl Sinappia
n. ½tl Viispippuria
½tl Suolaa
½dl Persiljaa hienonnettuna
Lisäksi: Perunoita
- Kuori makkara ja leikkaa kuutioiksi. Ruskista makkarat ja sipulit kevyesti öljyssä. Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska sekä vesi.
- Anna kiehua hiljalleen n. 5 minuuttia. Lisää hillosipulit. Mausta sinapilla, pippurilla ja suolalla. Anna hautua vielä pari minuuttia. Tarkista maku. Koristele persiljalla. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai perunasoseen kanssa.
Ohje: Pirkka Ruoka, Tammikuu 2012 -lehti
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti