n. 12 annosta
Pohja:
150g Margariinia
3rkl Sokeria
1 Kananmuna
3½dl Vehnäjauhoja
Täyte:
2prk(200g) Appelsiinilla maustettua tuorejuustoa
150g Ranskankermaa
3 Kananmunaa
1dl Sokeria
2tl Vaniljasokeria
2rkl Perunajauhoja
- Voitele irtopohjavuoan (halkasija 24cm) reunat ja päällystä pohja leivinpaperilla.
- Valmista taikina.
- Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaahdoksi.
- Vatkaa joukkoon kananmuna.
- Lisää jauhot ja sekoita nopeasti taikinaksi.
- Kauli taikina ja painele vuoan pohjalle ja reunoille.
- Notkista tuorejuustot kulhossa.
- Sekoita joukkoon loput täytteen aineet,
- Kaada täyte vuokaan.
- Paista kakkua 175-asteessa noin 50 minuuttia.
- Nosta kakku jäähtymään ritilälle.
- Anna kakun vetäytyä hyvin ennen tarjoilua.
Ohje: Yhteishyvä Ruoka 2.11 -lehti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti