10 annosta
175g Pipareita, kaurakeksejä tai digestive-keksejä
75g Margariinia
Täyte:
2prk(200g) Arla Piparkakkurahka
1pkt(200g) Maustamatonta tuorejuustoa
4 Liivatelehteä
3rkl Valmista glögiä
Koristeluun:
Murskattuja piparkakkuja
- Hienonna keksit monitoimikoneessa ja kaada joukkoon sulatettu rasva. Levitä seos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle. Laita jääkaappiin.
- Sekoita rahka ja tuorejuusto keskenään. Voit halutessasi murskata täytteen joukkoon muutaman piparkakun.
- Pehmitä liivatelehdet kylmässä vedessä (n. 5-10 minuuttia).
- Liota pehmenneet liivatelehdet lämmitettyyn glögiin ja kaada ohuena nauhana kokoajan sekoittaen täytteen sekaan.
- Kaada täyte pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.
- Koristele murskatuilla piparkakuilla.
NAMS!! Näyttää niin hyvältä!!
VastaaPoistaTää oli kyllä hyvää vaikka ite sanonkin ! :)
PoistaAjattelin kokeilla, jos tähän laittaisi glögikuorrutteen..
VastaaPoista