sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Piparkakkujuustokakku

10 annosta

175g Pipareita, kaurakeksejä tai digestive-keksejä
75g Margariinia

Täyte:
2prk(200g) Arla Piparkakkurahka
1pkt(200g) Maustamatonta tuorejuustoa
4 Liivatelehteä
3rkl Valmista glögiä

Koristeluun:
Murskattuja piparkakkuja

  1. Hienonna keksit monitoimikoneessa ja kaada joukkoon sulatettu rasva. Levitä seos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle. Laita jääkaappiin.
  2. Sekoita rahka ja tuorejuusto keskenään. Voit halutessasi murskata täytteen joukkoon muutaman piparkakun.
  3. Pehmitä liivatelehdet kylmässä vedessä (n. 5-10 minuuttia).
  4. Liota pehmenneet liivatelehdet lämmitettyyn glögiin ja kaada ohuena nauhana kokoajan sekoittaen täytteen sekaan.
  5. Kaada täyte pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.
  6. Koristele murskatuilla piparkakuilla.

3 kommenttia:

  1. NAMS!! Näyttää niin hyvältä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli kyllä hyvää vaikka ite sanonkin ! :)

      Poista
  2. Ajattelin kokeilla, jos tähän laittaisi glögikuorrutteen..

    VastaaPoista