sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Juustoinen Jauhelihakeitto

4 annosta

1 Sipuli
1L Vettä
2 Kasvisliemikuutiota
250g Naudan- tai kalkkunanjauhelihaa
1dl Pätkittyä spagettia
100g Voimakasta tuorejuustoa (esim.Koskenlaskijan musta paketti)
1ps(100g) Herne-maissi-paprika-sekoitusta
Nippu persiljaa

  • Silppua sipuli.
  • Kuumenna kasvisliemi kiehuvaksi.
  • Lisää liemeen sipulisilppu ja murenna jauheliha.
  • Keitä noin 5 minuuttia.
  • Lisää keittoon spagetti ja sulatejuusto paloina, keitä 10 minuuttia.
  • Lisää pakastevihannekset ja anna keiton vielä kiehahtaa.
  • Tarkista maku ja lisää valmiiseen keittoon silputtu persilja.
Ohje: Yhteishyvä Ruokamaailma 10/07 -lehti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti