4 annosta
1 Sipuli
2 Valkosipulinkynttä
1rkl Öljyä
1tl Kanelia
½tl Kardemummaa
1tl Jeeraa eli juustokuminaa
½tl Punaista chilirouhetta
7dl Vettä
1½ Kasvisliemikuutiota
3½dl Basmatiriisiä
200g (pakaste) Kukkakaalia
200g (pakaste) Parsakaalia
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
- Kuullota öljyssä kattilassa muutama minuutti.
- Lisää mausteet ja jatka paistamista hetki kokoajan sekoittaen.
- Varo, etteivät mausteet pala.
- Lisä vesi, liemikuutiot ja riisi, sekoita.
- Lisää kaalit ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 10 minuuttia.
- Siirrä kattila levyltä ja anna vetäytyä kannen alla vielä 10 minuuttia.
- Mausta, lisää suola tarvittaessa.
- Tarjoa broilerin tai lihan lisäkkeenä, meillä oli kalapuikkoja lisänä ja nekin toimi oikein hyvin ! :)
Ohje: Yhteishyvä Ruokamaailma 1/09 -lehti.
Tätäkin voisin testata nyt. Tosin voisin ite ottaa lisukkeeks jauhelihapihvit. :)
VastaaPoistaTää oli kyl aika vinkeen makusta :) Meillä oli lisäkkeenä vaan kalapuikot kun niitä sattu oleen pakastimessa :)
Poista