sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Jauhelihapihvit (part 2)

4-6 kpl

1dl Korppujauhoja
2dl Kasvisrasvasekoitetta
1 Kananmuna
1rkl Punaista currytahnaa
1tl Suolaa
1tl Paprikajauhetta
400g Nauta-sika jauhelihaa

Päälle:
Kuulotettua sipulia, ripaus chilirouhetta

  • Sekoita kulhossa keskenään korppujauhot ja kasvisrasvasekote.
  • Anna korppujauhojen turvota muutama minuutti.
  • Lisää seokseen muna, currytahna, suola ja paprikajauhe.
  • Sekoita joukkoon jauheliha.
  • Muotoile taikinasta kostutetuin käsin pihvejä.
  • Asettele pihvit uunipellille leivinpaperin päälle.
  • Paista pihvit 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
  • Kuori ja viipaloi sipulit, kuullota se nopeasti ja nostele renkaat pihvien päälle.
  • Ripottele vielä makusi mukaisesti chilirouhetta pihvien päälle.
  • Tarjoile pihvit parsakaalin, vihannesten ja perunoiden kanssa. ( Me tarjoiltiin nämä oma tekemien kermaperunoiden kanssa).
Ohje: K Ruoka Pirkka 10.12.2009 -lehti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti