n. 30 kpl
2½dl Maitoa
25g(1pkt) Hiivaa
1dl Sokeria
½tl Suolaa
1tl Kardemummaa
1 Kananmuna
n. 8dl Vehnäjauhoja
75g Margariinia
Täyte:
75g Margariinia
1pkt(160g) Suklaatuorejuustoa (philadelphia)
4rkl Sokeria
Voiteluun:
1 Kananmuna
- Lämmitä maito kädenlämpöiseksi.
- Murenna hiiva joukkoon ja lisää sokeri, suola, kardemumma ja kananmuna.
- Lisää osa jauhoista ja sekoita tasaiseksi.
- Lisää pehmeä rasva ja loput jauhot.
- Alusta kimmoisaksi taikinaksi.
- Anna kohota peitettynä lämpimässä paikassa kaksinkertaiseksi.
- Kauli taikina ohueksi 30 x 60cm:n levyksi.
- Levitä levylle pehmeää rasvaa, notkistettua tuorejuustoa ja sokeria, kääri levy rullalle jättäen saumapuoli alaspäin.
- Leikkaa rullasta vinosti n. 30 palaa.
- Nosta pullat kohoamaan leikkuupinta alaspäin leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
- Anna kohota noin 15 minuuttia.
- Voitele munalla.
- Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 10 minuuttia.
Ohje: Yhteishyvä Ruoka marraskuu 2013 -lehti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti