sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Itämainen Possupata

4 annosta

1 Sipuli
7 Perunaa
1rkl Öljyä
2rkl Currya
½tl Kanelia
1/4tl Kardemummaa
400g Maustamattomia porsaansuikaleita
2dl Vettä
1tlk Paseerattua tomaattia
1tlk Ruskeita papuja
3rkl Soijakastiketta
½tl Pippurisekoitusta
2dl Turkkilaista jogurttia

  • Kuori ja hienonna sipuli.
  • Kuori ja kuutioi perunat.
  • Kuumenna öljy kasarissa, paista mausteita siinä hetki.
  • Lisää porsaansuikaleet ja ruskista liha.
  • Lisää loppuvaiheessa perunat.
  • Lisää vesi ja paseerattu tomaatti.
  • Hauduta ruokaa noin 25 minuuttia.
  • Valuta pavuista liemi, lisää pavut ruokaan.
  • Hauduta vielä noin 5 minuuttia, kunnes perunat ovat pehmeitä.
  • Mausta.
  • Lisää lopuksi jogurtti ja tarjoa heti.
Ohje: Yhteishyvä Ruoka1/09 -lehti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti