sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Janssoninkiekot

n. 30 kpl

1(600g) Iso lehtitaikinalevy (pakaste)
1prk(125/81g) Janssoninfilettä tai anjovista
4rkl Smetanaa
1 Nippu tilliä

  • Jauha monitoimikoneessa hyvin valutetuista janssonfileistä, smetanasta ja tillistä tahna.
  • Kauli taikina 1/2cm:n paksuiseksi levyksi.
  • Jaa levy pituussuunnassa kahtia ja levitä levylle ohuelti tahnaa.
  • Rullaa levyt pitkältä sivulta kääretortun tapaan.
  • Leikkaa 1cm:n viipaleiksi.
  • Nosta viipaleet leivinpaperoidulle pellille ja paista 225-asteessa noin 10-12 minuuttia.
Ohje: Yhteishyvä Ruoka 12/03 -lehti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti