sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Isännän Lihapotti

5 annosta

1pkt(400g) Naudan jauhelihaa
100g Sipuli kuutioita
3 Valkosipulikynttä
1tlk(500g) Tomaattimurskaa
2ps(200g) Keittojuureksia (pakaste)
1tl Suolaa
1tl Timjamia
Ripaus mustapippuria
1ps(105g) Perunasosejauhetta
3dl Maitoa
3dl Vettä
1 Kananmuna

  1. Ruskista jauheliha omassa rasvassa. Lisä sipulikuutiot ja hienonnettu valkosipuli kuullottumaan. Lisää tomaattimurska, keittojuurekset ja mausteet. Anna kiehua hiljaa kannen alla 10-15 minuuttia.
  2. Valmista perunasose pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää muna hiukan jäähtyneeseen soseeseen.
  3. Levitä lihamuhennos matalahkoon uunivuokaan ja levitä perunasose pinnalle tasaiseksi kanneksi. Kuorruta uunissa 250-asteessa, kunnes perunasose saa kauniin värin.
  4. Tarjoa etikkapunajuurien ja maustekurkkujen kanssa.
Ohje: K Ruoka Pirkka 17.12.2009 -lehti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti