keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Pikantti Tonnikalaspagetti

Valmistusaika: alle 30 min.
4 annosta

300g Täysjyväspagettia
1(120g) Iso punasipuli
1-2 Mietoa punaista chilipalkoa
2 Valkosipulinkynttä
1 ruukku persiljaa
3rkl Neitsyt oliiviöljyä
2prk(200g) Tonnikalaa öljyssä
2rkl Kapriksia
2tl Sitruunan raastettua kuorta
½dl Sitruunamehua
½tl Suolaa
½tl Mustapippuria

Lisäksi:
Parmesaania raastettuna

  1. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Kuori ja hienonna sipuli sekä chili, josta on siemenet poistettu. Hienonna myös valkosipulinkynnet ja persilja.
  3. Kuullota sipulit pannulla öljyssä pari minuuttia. Sekoita joukkoon chili ja valkosipuli. Kuullota hetki. Lisää joukkoon valutettu tonnikala, persilja, kaprikset, sitruunamehu ja -kuori, suola sekä mustapippuri.
  4. Valuta spagetti ja sekoita tonnikalaseoksen joukkoon. Tarjoa tonnikalaspagetti juustoraasteen kanssa.
Ohje: K Ruoka Pirkka joulukuu 2012 -lehti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti