Me keitettiin lisäksi ohraa ja sekoitettiin se chilin sekaan.
MAIDOTON !
4 annosta
400g Paistijauhelihaa
1rkl Öljyä
2 Sipulia
2 Valkosipulinkynttä
1 Punainen paprika
1tlk(400g) Tomaattimurskaa
2rkl Tomaattipyreetä
1tlk(400g) Valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
½tl Chilirouhetta
1tl Suolaa
1tl Oreganoa
1tl Kanelia
- Ruskista jauheliha pannulla.
- Lisää hienonnetut sipulit ja valkosipulit.
- Poista paprikasta kanta ja siemenet ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi.
- Lisää pannulle paprikasuikaleet, säilötyt tomaatit, tomaattipyree sekä pavut.
- Mausta cihilirouheella, suolalla, oreganolla ja kanelilla.
- Anna kastikkeen kiehua lämmöllä puolisen tuntia.
- Tarjoile patongin ja raikkaan salaatin kanssa.
VIHJE!
Korvaamalla jauhelihan esim. sienillä ja tomaateilla, saat aterian kasvisruokailijalle.
Ohje: Yhteishyvä Ruoka 1/04 -lehti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti