sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Chili Con Carne

Me keitettiin lisäksi ohraa ja sekoitettiin se chilin sekaan.
MAIDOTON !
4 annosta

400g Paistijauhelihaa
1rkl Öljyä
2 Sipulia
2 Valkosipulinkynttä
1 Punainen paprika
1tlk(400g) Tomaattimurskaa
2rkl Tomaattipyreetä
1tlk(400g) Valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
½tl Chilirouhetta
1tl Suolaa
1tl Oreganoa
1tl Kanelia

  • Ruskista jauheliha pannulla.
  • Lisää hienonnetut sipulit ja valkosipulit.
  • Poista paprikasta kanta ja siemenet ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi.
  • Lisää pannulle paprikasuikaleet, säilötyt tomaatit, tomaattipyree sekä pavut.
  • Mausta cihilirouheella, suolalla, oreganolla ja kanelilla.
  • Anna kastikkeen kiehua lämmöllä puolisen tuntia.
  • Tarjoile patongin ja raikkaan salaatin kanssa.
VIHJE!
Korvaamalla jauhelihan esim. sienillä ja tomaateilla, saat aterian kasvisruokailijalle.

Ohje: Yhteishyvä Ruoka 1/04 -lehti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti