Valmistusaika: 30-60 min.
4 annosta
2(200g) Punajuurta raakana
2(200g) Perunaa
1-2(200g) Porkkanaa
Pala purjoa
1rkl Öljyä
4 Kananmunaa
½dl Vehnäjauhoja
1rkl Juoksevaa hunajaa
2tl Timjamia
1tl Suolaa
Mustapippuria
Paistamiseen:
Juoksevaa margariinia
Sinihomejuustokastike:
1tlk(2dl) Kevyt kermaviiliä
½dl Sinihomejuustomurua
1tl Juoksevaa hunajaa
Ripaus suolaa
Mustapippuria
2rkl Tuoretta timjamia hienonnettuna
- Kuori ja raasta juurekset. Viipaloi halkaistu ja huuhdeltu purjo. Kuullota purjo viipaleet pannussa öljyssä.
- Sekoita juuresraaste, purjot, munat ja vehnäjauhot. Lisää joukkoon hunaja, timjami, suola ja mustapippuri.
- Kuumenna rasva ohukaispannussa. Annostele juuresseosta ½-3/4dl pihviä kohti. Käytä keskilämpöä, sillä punajuuri saattaa palaa helposti.
- Paista pihvejä 5 minuuttia puoleltaan. Pidä pihvit lämpimänä.
- Sekoita kermaviilin joukkoon sinihiomejuusto, hunaja, suola, mustapippuri ja timjami. Tarjoile pihvien ja kastikkeen lisäksi keitettyjä perunoita.
Ohje: K Ruoka Pirkka tammikuu 2013 -lehti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti