lauantai 3. tammikuuta 2015

Nopea Tomaatti-Fetapasta

Valmistusaika: alle 30 min.
4 annosta

n. 7dl(300g) Farfellepastaa
1(120g) Iso sipuli
1rkl Öljyä
1tlk(390g) Valkosipuli-tomaattimurskaa
½-1dl Vettä
1rkl Juoksevaa hunajaa
1tl Oreganoa
Ripaus mustapippuria
½prk(366g) Salaattijuustokuutioita suolavedessä
3/4dl Salaatinsiemensekoitusta
½rs(250g) Kirsikkatomaatteja
Rucolaa

Lisäksi:
Parmesaania

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipuli öljyssä ja lisää tomaattimurska. Huuhdo tölkki vedellä ja kaada kastikkeeseen. Keitä pari minuuttia. Mausta hunajalla, oreganolla ja pippurilla.
  3. Sekoita valutettu pasta kastikkeen joukkoon. Lisää valutetut salaattijuustokuutiot, (paahdetut) siemenet, puolitetut kirsikkatomaatit ja rucola.
  4. Tarjoa lisäksi raastettua parmesaania.
Ohje: K Ruoka Pirkka joulukuu 2012 -lehti.

2 kommenttia:

  1. Nams. :) Tohon vielä kun laittaisi kanan, niin awot! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meijän mielestä olis kanssa sopinu tohon kana tai jauheliha, tai miks ei ihan lihakin mutta meni kyllä tollasenakin ! :)

      Poista