sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Italialainen Broileri-Linssikeitto

KEVYT ! MUNATON ! GLUTEIINITON !
4 annosta

2 Sipulia
300g Erilaisia keittojuureksia (porkkanaa, selleriä, palsternakkaa ym.)
300g Maustamattomia broilerisuikaleita
2rkl Öljyä
8dl Vettä
2 Kanaliemikuutioo
1½dl Punaisia linssejä
2tl Kuivattua basilikaa
½tl Rouhittua mustapippuria
2dl Kevyt ruokakermaa
1dl Tuoretta persiljaa

  • Kuori ja paloittele sipuli ja keittojuurekset.
  • Ruskista broilerisuikaleet öljyssä suuressa kattilassa, lisää loppuvaiheessa kasvispalat.
  • Lisää vesi, liemikuutiot ja linssit.
  • Anna kiehua 15 minuuttia.
  • Mausta basilikalla ja mustapippurilla.
  • Lisää ruokakerma.
  • Kiehauta nopeasti.
  • Hienonna pinnalle persiljaa.
Ohje: Yhteishyvä Ruokamaailma 1/09 -lehti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti