keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Currykanakeitto

4 annosta

400g Broilerisuikaleita
1 Omena
½ Pientä purjoa
1rkl Öljyä
1½tl Currya
3rkl Vehnäjauhoja
1L Vettä
2 Kanaliemikuutiota
1ps(200g) Pakastemaissia
1 Punainen paprika
1/4tl Cayannepippuria tai chilijauhetta
4rkl Ranskankermaa tai smetanaa

  • Ruskista broilerisuikaleet ja nosta ne syrjään.
  • Leikkaa kuorittu omena ja pesty purjo pieniksi kuutioiksi ja kuullota niitä hetki öljyssä.
  • Lisää curry sekä vehnäjauhot ja anna hetken aikaa kypsyä.
  • Kaada päälle vesi ja kanaliemikuutio.
  • Kuumenna kiehuvaksi.
  • Lisää maissinjyvät, paloiteltu paprika sekä broilerisuikaleet ja mausta ripauksella chiliä.
  • Anna keiton kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.
  • Lisää ranskankerma tai smetana ja anna kiehahtaa.
  • Tarjoile tuoreen leivän kanssa.
Ohje: Yhteishyvä Ruoka 2/05 -lehti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti