sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Riisisuklaat

n. 20-24 kpl

125g Kookosrasvaa
4rkl Kaakaojauhetta
2dl Tomusokeria
2tl Vaniljasokeria
8dl Riisimuroja

Lisäksi:
Paperivuokia

  • Sulata kookosrasva kattilassa ja anna sen hieman jäähtyä.
  • Siivilöi sekaan kaakaojauhe, tomusokeri sekä vaniljasokeri ja sekoita tasaiseksi.
  • Lisää riisimurot ja sekoita ainekset sekaisin.
  • Nosta seoksesta kahden lusikan avulla kekoja leivinpaperoidulle pellille tai paperivuokiin ja anna niiden kovettua kylmässä.
  • Säilytä makeiset kylmässä.
Ohje: Yhteishyvä Ruoka 12/05 -lehti.

2 kommenttia:

  1. Nää oli myös niin hyviä, jos nää on niitä samoja? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on niitä mitä oli jouluna ^^ Näissä oli riisimuroja niissä karkkivuoissa ja ne missä oli niitä cornflakeseja oli niissä ihan muffinivuoissa.. :)

      Poista