Valmistusaika: alle 30 min.
4 annosta
n. 7dl(300g) Farfellepastaa
1(120g) Iso sipuli
1rkl Öljyä
1tlk(390g) Valkosipuli-tomaattimurskaa
½-1dl Vettä
1rkl Juoksevaa hunajaa
1tl Oreganoa
Ripaus mustapippuria
½prk(366g) Salaattijuustokuutioita suolavedessä
3/4dl Salaatinsiemensekoitusta
½rs(250g) Kirsikkatomaatteja
Rucolaa
Lisäksi:
Parmesaania
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipuli öljyssä ja lisää tomaattimurska. Huuhdo tölkki vedellä ja kaada kastikkeeseen. Keitä pari minuuttia. Mausta hunajalla, oreganolla ja pippurilla.
- Sekoita valutettu pasta kastikkeen joukkoon. Lisää valutetut salaattijuustokuutiot, (paahdetut) siemenet, puolitetut kirsikkatomaatit ja rucola.
- Tarjoa lisäksi raastettua parmesaania.
Ohje: K Ruoka Pirkka joulukuu 2012 -lehti.
Nams. :) Tohon vielä kun laittaisi kanan, niin awot! :3
VastaaPoistaMeijän mielestä olis kanssa sopinu tohon kana tai jauheliha, tai miks ei ihan lihakin mutta meni kyllä tollasenakin ! :)
Poista