sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Värikäs Perunasalaatti

Meillä tämä salaatti tarjoiltiin paistettujen kalapuikkojen, nakkien ja tuoreiden sämpylöiden kanssa.

4-6 annosta

10 Keitettyä uutta perunaa
1 Pieni kukkakaali
1 Nippu retiisejä
4 Uutta porkkanaa
1ps(200g) Pakaste maissia

Kastike:
1prk(200g) Kermaviiliä
1dl Hienonnettua tilliä
1rkl Sinappia
Ripaus suolaa ja sokeria

  • Sekoita kulhossa keitetyt lohkotut perunat, paloiteltu kukkakaali, retiisit sekä porkkanat ja sulatetut maissinjyvät.
  • Sekoita kermaviilistä, hienonnetusta tillistä sekä mausteista kastike.
  • Tarjoile kastike erikseen tai sekoita salaatin joukkoon.
Ohje: Yhteishyvä Ruoka 6/05 -lehti.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti