10-12 kpl
1 pkt (420g) Valmista suklaakakkuainesta
Kuorrute:
3 dl Tomusokeria
2 rkl Maitoa
50 g Sulatettua suklaata
- Valmista suklaakakkutaikina pakkauksen ohjeen mukaan.
- Annostele se paperisiin muffinivuokiin ja paista muffinit kypsiksi.
- Anna jäähtyä.
- Valmista kuorrute sekoittamalla tomusokerista ja maidosta paksuhko kuorrute.
- Levitä kuorrutetta muffinien pinnalle.
- Sulata suklaa ja valuta se pieneen pakastepussiin.
- Pistä neulalla pieni reikä pussin nurkkaan ja valuta suklaalla kierteet kuorrutteen päälle.
- Vedä veitsellä tai tikulla ristikkäisvetoja kuorrutteen pinnalle, jotta syntyy verkkomainen kuvio.
Ohje: Yhteishyvä Ruoka 10/04 -lehti.
Millonko teillä on näitä ollu??? Ja mä en oo saanu maistiaista :D
VastaaPoistaMe tehtiin vaan pari näitä ja loput jätettiin ilman tuota kuorrutetta, nää oli ihan supermakeita ! :D
Poista