sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Täytetty Lihamureke

Me keitimme perunoiden kanssa punasipulia ja muussasimme ne samalla kun perunat, eli peruna-punasipulimuusia.
4 annosta

500g Jauhelihaa
1dl Korppujauhoja
1½dl Vettä tai ruokakermaa
1 Kananmuna
1tl Suolaa
1/4tl Mustapippuria

Täyte:
1½dl Säilöttyjä paprikasuikaleita
1½dl Murennettua sinihomejuustoa

  • Mittaa korppujauhot ja neste kulhoon ja anna turvota hetki.
  • Lisää sitten jauheliha, kananmuna ja mausteet ja sekoita taikina tasaiseksi.
  • Taputtele taikina leivinpaperille 25 x 25 sentin kokoiseksi levyksi.
  • Valuta paprikasuikaleet hyvin.
  • Levitä mureke levylle juusto ja paprikat.
  • Kääri levy mahdollisimman tiiviiksi rullaksi.
  • Siirrä rulla varovasti leivinpaperin keskelle ja nosta papereineen uunipellille.
  • Kypsennä 225 asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.
Ohje: Yhteishyvä Ruokamaailma 8/07 -lehti.

2 kommenttia:

  1. Herkullista, tää tulee olemaan yksi meidän tän viikon ruoka! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli ihan superhyvää ! :D Sit vielä toi muusi siihen seuraks ni ai että ! <3

      Poista