sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Jauhelihachili

GLUTEIINITON !

10 hengelle

2pkt(175g) Pekonia
1,2 kg Jauhelihaa
3 Sipulia
10 Valkosipulinkynttä
1 rkl Kuminaa
2 rkl Paprikajauhetta
1 rkl Oreganoa
½ tl Cayannepippuria
2 tl Suolaa
5 dl Vettä

Tarjoiluun:
Cheddarjuustoa raastettuna
Ranskankermaa
Jalopenoja
Maissilastuja
Limetinlohkoja
Sipulia hienonnettuna

  • Kuumenna iso pannu tai kattila.
  • Paista ensin paloitellut pekonit.
  • Lisää jauheliha, hienonnetut sipulit ja valkosipulinkynnet sekä jauhettu kumina, paprikajauhe, oregano, cayannepippuri ja suola.
  • Paista jauheliha kypsäksi ja lisää vesi.
  • Hauduta ruokaa vielä noin 20 minuuttia.
  • Lisää lopuksi vettä tarvittaessa ja tarkista maku.
  • Jos vieraat pitävät voimakkaasti maustetusta ruoasta, lisää mausteiden määrää.
  • Tarjoile ruoka riisin ja /tai lisäkkeiden kanssa.
Ohje: Yhteishyvä Ruoka 7/05 -lehti.

2 kommenttia:

  1. oOoh, nams <3 Chili ja jauheliha<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli hyvää ! Ja kivaa vaihtelua tähän ''perinteiseen'' tortillapeltiin.. :)

      Poista