GLUTEIINITON !
10 hengelle
2pkt(175g) Pekonia
1,2 kg Jauhelihaa
3 Sipulia
10 Valkosipulinkynttä
1 rkl Kuminaa
2 rkl Paprikajauhetta
1 rkl Oreganoa
½ tl Cayannepippuria
2 tl Suolaa
5 dl Vettä
Tarjoiluun:
Cheddarjuustoa raastettuna
Ranskankermaa
Jalopenoja
Maissilastuja
Limetinlohkoja
Sipulia hienonnettuna
- Kuumenna iso pannu tai kattila.
- Paista ensin paloitellut pekonit.
- Lisää jauheliha, hienonnetut sipulit ja valkosipulinkynnet sekä jauhettu kumina, paprikajauhe, oregano, cayannepippuri ja suola.
- Paista jauheliha kypsäksi ja lisää vesi.
- Hauduta ruokaa vielä noin 20 minuuttia.
- Lisää lopuksi vettä tarvittaessa ja tarkista maku.
- Jos vieraat pitävät voimakkaasti maustetusta ruoasta, lisää mausteiden määrää.
- Tarjoile ruoka riisin ja /tai lisäkkeiden kanssa.
Ohje: Yhteishyvä Ruoka 7/05 -lehti.
oOoh, nams <3 Chili ja jauheliha<3
VastaaPoistaTää oli hyvää ! Ja kivaa vaihtelua tähän ''perinteiseen'' tortillapeltiin.. :)
Poista