sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Tulinen Makkararuukku

4 annosta

n. 500 g Lenkkimakkaraa
1 Sipuli
2 Valkosipulinkynttä
1 rkl Öljyä
1 tl Paprikajauhetta
1 prk (400 g) Tomaattimurskaa
2 rkl Tomaattisosetta
½ Punaista chiliä
1 dl Vettä
Ripaus Suolaa ja rouhittua mustapippuria
1 rkl Fariinisokeria

Lisäksi:
Persiljaa

  • Kuori ja pilko makkarat.
  • Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  • Ruskista paistokasarissa makkarapalat.
  • Nosta syrjään.
  • Kuullota sipulit öljyssä paprikajauheen kanssa.
  • Lisää joukkoon tomaattimurska, tomaattisose ja hienonnettu chili.
  • Lisää joukkoon vesi ja mausteet.
  • Anna kastikkeen kiehua noin 10 minuuttia.
  • Lisää joukkoon makkarapalat ja anna kiehua vielä muutama minuutti.
  • Koristele kastike persiljalla.
  • Tarjoile keitettyjen perunoiden tai riisin kanssa.
Ohje: Yhteishyvä Ruoka lokakuu 2012 -lehti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti