4 annosta
n. 500 g Lenkkimakkaraa
1 Sipuli
2 Valkosipulinkynttä
1 rkl Öljyä
1 tl Paprikajauhetta
1 prk (400 g) Tomaattimurskaa
2 rkl Tomaattisosetta
½ Punaista chiliä
1 dl Vettä
Ripaus Suolaa ja rouhittua mustapippuria
1 rkl Fariinisokeria
Lisäksi:
Persiljaa
- Kuori ja pilko makkarat.
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
- Ruskista paistokasarissa makkarapalat.
- Nosta syrjään.
- Kuullota sipulit öljyssä paprikajauheen kanssa.
- Lisää joukkoon tomaattimurska, tomaattisose ja hienonnettu chili.
- Lisää joukkoon vesi ja mausteet.
- Anna kastikkeen kiehua noin 10 minuuttia.
- Lisää joukkoon makkarapalat ja anna kiehua vielä muutama minuutti.
- Koristele kastike persiljalla.
- Tarjoile keitettyjen perunoiden tai riisin kanssa.
Ohje: Yhteishyvä Ruoka lokakuu 2012 -lehti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti