Me tarjoiltiin halloumin ja viinirypäleiden kanssa tämä ruoka, suosittelemme kokeilemaan ! :)
6 annosta
2 ps (450 g) Kuorellisia valkosipulimaustettuja lohkoperunoita
1 Sipuli
1 ruukku persiljaa
3 tlk Tonnikalaa vedessä
5 rkl Kevyt majoneesia
2 dl Juustoraastetta
- Kuumenna uuni 225 asteeseen.
- Kaada lohkoperunat leivinpaperin päälle uunipellille ja kypsennä 10 minuuttia.
- Kuori ja hienonna sipuli, hienonna persilja.
- Valuta vesi tonnikalasta.
- Sekoita tonnikala, sipuli, persilja, majoneesi ja juustoraaste keskenään.
- Siirrä lohkoperunat uunivuokaan ja sekoita tonnikalatäyte joukkoon.
- Jatka kypsentämistä noin 15 minuuttia.
Ohje: Yhteishyvä Ruokamaailma 9/07 -lehti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti