keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Tonnikalaperunat

Me tarjoiltiin halloumin ja viinirypäleiden kanssa tämä ruoka, suosittelemme kokeilemaan ! :)

6 annosta

2 ps (450 g) Kuorellisia valkosipulimaustettuja lohkoperunoita
1 Sipuli
1 ruukku persiljaa
3 tlk Tonnikalaa vedessä
5 rkl Kevyt majoneesia
2 dl Juustoraastetta

  • Kuumenna uuni 225 asteeseen.
  • Kaada lohkoperunat leivinpaperin päälle uunipellille ja kypsennä 10 minuuttia.
  • Kuori ja hienonna sipuli, hienonna persilja.
  • Valuta vesi tonnikalasta.
  • Sekoita tonnikala, sipuli, persilja, majoneesi ja juustoraaste keskenään.
  • Siirrä lohkoperunat uunivuokaan ja sekoita tonnikalatäyte joukkoon.
  • Jatka kypsentämistä noin 15 minuuttia.
Ohje: Yhteishyvä Ruokamaailma 9/07 -lehti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti