sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Sitruunaletut & Kuningatarrahka

24 pientä lettua

2rkl Sitruunamehua
4dl Rasvatonta maitoa
2rkl Sokeria
1/4tl Suolaa
2 Kananmunaa
2dl Vehnäjauhoja
1tl Raastettua sitruunankuorta

Paistamiseen:
Juoksevaa margariinia


Kuningatarrahka:
400g(2prk) Vaniljarahkaa
125g(1prk) Kuningatarsosetta (lastenruoka)

  • Pese sitruuna, raasta sen kuori ja purista siitä mehua.
  • Sekoita kulhossa keskenään maito, sitruunamehu, sokeri ja suola.
  • Sekoita munat hyvin nesteeseen ja lopuksi vehnäjauhot.
  • Lisää sitruunan kuoriraaste taikinaan.
  • Anna taikinan turvota 20 minuuttia.
  • Paista letut lettupannulla.
  • Sekoita kuningatarrahkaa varten vaniljarahkat ja kuningatarsose keskenään.
  • Tarjoa sitruunalettujen kanssa.

Ohje: Yhteishyvä Ruokamaailma 1/09 -lehti.

2 kommenttia:

  1. Nams, nyt mulla tekee mieli lettuja. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää oli hyviä, vaihtelua peruslettuihin :) Ja toi rahka !Parasta !<3

      Poista