tiistai 14. huhtikuuta 2015

Hapan rahkajuustokakku

Tämä on oma kehittelemäni resepti.
Meillä sattui olemaan maitorahkaa jääkaapissa ja eräpäivä alkoi lähestymään joten aloin miettimään mitä siitä tekisin, ja loppu tulos on tämä. :)
Tämä on sopiva niille ketkä eivät tahdo aina syödä/tai eivät pidä makeista kakuista. :)

n. 10 annosta

200g Keksejä (esim. digestive, suklaapisara tms.)
75g Margariinia

Täyte:
2prk(250g) Maitorahkaa
1pkt(200g) Vanilja tuorejuustoa
1rkl Mansikkamarmeladia tai -hilloa
1-1½rkl Vettä
4 Liivatelehteä

Koristeluun:
Keksinmuruja
Suklarouhetta

  • Murskaa keksit.
  • Sulata rasva ja lisää se keksimuruihin.
  • Sekoita hyvin.
  • Laita leivinpaperi irtopohjavuoan pohjalle ja painele keksiseos pohjalle.
  • Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan.
  • Sekoita maitorahka, tuorejuusto ja marmeladi sekasin.
  • Liota valutetut liivatelehdet kuumennettuun vesitilkkaan.
  • Sekoita liivatelehdet täytteen sekaan ja kaada täyte pohjan päälle.
  • Koristele pinta keksinmuruilla ja suklaarouheella.
  • Anna hyytyä vähintään 4 tuntia jääkaapissa.


1 kommentti:

  1. Tää oli kanssa hyvää! Tykkäsin juuri siitä, ette se ei ollut ollenkaan makea . :)

    VastaaPoista