6 annosta
1(400g) Pakaste murotaikinaa
Täyte:
1dl Paistonkestävää mansikkamarmeladia
2dl Mustikoita
2dl Vadelmia
2rkl Perunajauhoja
- Kauli 2/3 piirakkataikinasta ohueksi levyksi.
- Painele taikina voideltuun 23-24 cm halkaisijaltaan olevaan piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
- Pistele taikina pohja haarukalla ja nosta jääkaappiin tai pakastimeen hetkeksi aikaa.
- Levitä piirakkataikinan päälle mansikkamarmeladia.
- Nosta päälle mustikat ja vadelmat.
- Ripottele pinnalle perunajauhot.
- Kauli loppu taikina levyksi ja leikkaa taikina pyörällä ohuita suikaleita, tai painele taikinasta muotilla haluamiasi kuvioita.
- Levitä taikinasuikaleet ristikoksi tai asettele muotilla otetut kuviot piirakan pinnalle.
- Kypsennä piirakkaa 200 asteessa 30-35 minuuttia.
- Anna jäähtyä.
- Tarjoile vaniljajäätelön tai -kastikkeen kanssa.
Ohje: Yhteishyvä Ruoka 7/04 -lehti.
Mä olisin halunnut olla syömässä tätä. !!!!!!
VastaaPoistaOlis pitänyt muistaa soittaa !! :( Sama pää kesät talvet, minkäs sille mahtaa.. :D
Poista