maanantai 6. huhtikuuta 2015

Lohihampurilainen

4 kpl

4kpl Kannellista ruisleipää
2rkl Öljyä tai juoksevaa margariinia
4 (n.400g) Lohiviipaletta
½tl Suolaa
½tl Sitruunapippuria
Salaattia
½ Punasipulia
½ Paprikaa
Sitruunaa

Kastike:
1 Kananmuna
1dl Majoneesia
1/4dl Sinappista kurkkusalaattia

  • Valmista kastike.
  • Keitä munaa 7 minuuttia, jäähdytä ja hienonna se.
  • Sekoita majoneesi, kurkkusalaatti ja kananmuna.
  • Poista lohifileestä nahka ja viipaloi filee neljään osaan.
  • Paista kalapalat kevyesti pannulla, noin 3 minuuttia molemmilta puolilta.
  • Kokoa hampurilainen.
  • Aseta ruisleivän pohjalle salaatinlehti, kastiketta ja lohiviipale.
  • Purista lohelle hieman sitruunamehua.
  • Nosta kalan päälle punasipulia ja paprikaa.
  • Aseta leivän yläosa kanneksi ja tarjoile.
Ohje: Yhteishyvä Ruoka 1/06 -lehti.

2 kommenttia:

  1. Viljami rakastu näihin ihan totaalisesti. :D Haluaa kuulemma kotonakin tehdä ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah :D Voi Vilkki :D Mutta hyvä että tykkäs ! :)

      Poista