sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Juustopastasalaatti

Meillä ruoan kanssa tarjottiin myös edellisenä päivänä tehtyä raastesalaattia. :)


300g Kuviomakaroneja (esim. fusilli)

Juustokastike:
1½dl Maitoa
100g Sulatejuustoa
1rkl Sinappia
½tl Suolaa
Mustapippuria
Nippu hienonnettua persiljaa

  • Keitä makaronit kypsiksi suolalla maustetussa vedessä.
  • Valmista toisessa kattilassa juustokastike.
  • Kiehauta kattilassa maito ja lisää sulatejuusto pieninä paloina.
  • Mausta kastike sinapilla, suolalla ja mustapippurilla.
  • Sekoita kastike keitettyjen makaronien kanssa ja ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa.
  • Tarjoa makkaran ja pastasalaatin lisäksi tuoreita kasviksia, esim. Kirsikkatomaatteja.
Ohje: Yhteishyvä Ruoka 6/04 -lehti.

2 kommenttia:

  1. Namms. <3 Näyttää herkulliselta. :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä ehkä vähän liian mauton mutta lisäkkeenä menee kyllä ! :) Salaatiksi en kyllä ehkä itse luokittelisi..

      Poista