sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Nakkikeitto TexMex Tyyliin

4 annosta

VIHJE !
Tarjoa keiton kanssa uunissa juustoraasteella kuorrutettuja nacholastuja.

1 Sipuli
1rkl Öljyä
2rkl Tomaattisosetta
1rkl Mietoa chilijauhetta
8dl Kana- tai lihalientä
1ps(200g) Pakastemaissia
1ps(250g) Pakastettuja kasvissuikaleita
1tl Timjamia
3rkl Notkeaa sulatejuustoa
300-400g Nakkeja
Persiljaa

  • Kuori ja hienonna sipuli.
  • Kuullota sipuli kattilassa öljyssä muutama minuutti.
  • Lisää chili ja tomaattisose ja kuumenna vielä hetki.
  • Lisää lihaliemi ja kuumenna se kiehuvaksi.
  • Lisää maissi, pakastevihannekset ja timjami.
  • Keitä noin 10 minuuttia.
  • Lisää sulatejuusto ja sekoita, niin että se sulaa keittoon.
  • Paloittele nakit ja lisää ne keittoon.
  • Tarkista maku ja kuumenna kiehuvaksi.
  • Sirottele joukkoon hienonnettua persiljaa.
Ohje: Yhteishyvä Ruokamaailma 4/07 -lehti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti