4 annosta
VIHJE !
Tarjoa keiton kanssa uunissa juustoraasteella kuorrutettuja nacholastuja.
1 Sipuli
1rkl Öljyä
2rkl Tomaattisosetta
1rkl Mietoa chilijauhetta
8dl Kana- tai lihalientä
1ps(200g) Pakastemaissia
1ps(250g) Pakastettuja kasvissuikaleita
1tl Timjamia
3rkl Notkeaa sulatejuustoa
300-400g Nakkeja
Persiljaa
- Kuori ja hienonna sipuli.
- Kuullota sipuli kattilassa öljyssä muutama minuutti.
- Lisää chili ja tomaattisose ja kuumenna vielä hetki.
- Lisää lihaliemi ja kuumenna se kiehuvaksi.
- Lisää maissi, pakastevihannekset ja timjami.
- Keitä noin 10 minuuttia.
- Lisää sulatejuusto ja sekoita, niin että se sulaa keittoon.
- Paloittele nakit ja lisää ne keittoon.
- Tarkista maku ja kuumenna kiehuvaksi.
- Sirottele joukkoon hienonnettua persiljaa.
Ohje: Yhteishyvä Ruokamaailma 4/07 -lehti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti