100g Voita
1dl Sokeria
2prk(200g) Maitorahkaa
2dl Kuohukermaa
1 Kananmuna
½ Sitruunanmehua
2tl Vaniljasokeria
½dl Mantelirouhetta
Koristeeksi:
Tuoreita tai säilykehedelmiä
(Me käytettiin pääsiäiskarkkeja)
- Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.
- Lisää rahka, muna, mausteet ja vaahdoksi vatkattu kerma.
- Laita rahkaseos valumaan kostutetulla sideharsolla vuorattuun pashamuottiin tai siivilään.
- Voit käyttää myös suodatinpaperilla vuorattua kahvisuodatinta.
- Anna valua kylmässä yön yli.
- Kumoa pasha seuraavana päivänä tarjoiluvadille ja koristele hedelmillä.
- Tarjoa jälkiruokana tai kahvipöydässä.
Ohje: Pirkan paras keittokirja.
Mä en muistaakseni ole ikinä maistanut pashaa. :o Mille se maistuu? :D
VastaaPoistaMä en tykänny pienenä yhtään pashasta kun muori teki aina sen version mihin tuli kuivattuja hedelmiä. Mutta tästä tykkäsin ! :)
PoistaSe on semmosta.. rahkaa, vähän niikun sitruunarahkaa mitä laitetaan vaikka pullan päälle :)