sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Pasha



100g Voita
1dl Sokeria
2prk(200g) Maitorahkaa
2dl Kuohukermaa
1 Kananmuna
½ Sitruunanmehua
2tl Vaniljasokeria
½dl Mantelirouhetta

Koristeeksi:
Tuoreita tai säilykehedelmiä
(Me käytettiin pääsiäiskarkkeja)

  • Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.
  • Lisää rahka, muna, mausteet ja vaahdoksi vatkattu kerma.
  • Laita rahkaseos valumaan kostutetulla sideharsolla vuorattuun pashamuottiin tai siivilään.
  • Voit käyttää myös suodatinpaperilla vuorattua kahvisuodatinta.
  • Anna valua kylmässä yön yli.
  • Kumoa pasha seuraavana päivänä tarjoiluvadille ja koristele hedelmillä.
  • Tarjoa jälkiruokana tai kahvipöydässä.
Ohje: Pirkan paras keittokirja.

2 kommenttia:

  1. Mä en muistaakseni ole ikinä maistanut pashaa. :o Mille se maistuu? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tykänny pienenä yhtään pashasta kun muori teki aina sen version mihin tuli kuivattuja hedelmiä. Mutta tästä tykkäsin ! :)
      Se on semmosta.. rahkaa, vähän niikun sitruunarahkaa mitä laitetaan vaikka pullan päälle :)

      Poista